Tarkabarkács

Lakossági ezermester szolgáltatás. Tel.: 06-70 / 269-96-66

Nincs apróbetűs rész, ennyi az egész és kész!

1. Árgarancia! Ha az egyeztetés (telefonos, vagy helyszíni) során a munka pontosan felmérhető, ajánlatot teszek arról, hogy mennyi időbe kerül elvégezni. Ha a munka mégis kevesebb ideig tart, akkor a kevesebb idő kerül felszámolásra. Például, ha két órában állapodtunk meg, de mégis egy óra alatt kész a munka, akkor Önnek csak az egy órát kell kifizetnie. Viszont ha két óránál mégis több, akkor is csak a két órát kell kifizetni. 

Fontos! Ez abban az esetben érvényes, ha  a  megbeszélt munka nem változik menet közben. (Természetesen itt az értendő, ha az Ön részéről merülne fel igény plusz munkákra és amiatt változna a megbeszéltekhez képest a munka időigénye.)

2. A munka elkezdése: Ha elfogadja az ajánlatot akkor helyszíni felmérés esetén akár azonnal, egyéb esetben a kölcsönösen egyeztetett időpontban kezdem el a munkát.

3. Alap óradíj: A munka megkezdése után az alap óradíj minden esetben felszámolásra kerül, függetlenül attól, hogy az egy órán belül a munka elvégzése mennyi ideig tart.

4. Megkezdett óra: Ha a munka előre nem látható pontosan, akkor a befejezésig minden megkezdett óra, számít.

5. Napidíj: Ha az adott munka öt óránál több időt vesz igénybe, napidíjat számolok fel. A napidíj munkaidő kerete maximum nyolc szerelési óra lehet.

6. Előleg: A beszerelésre kerülő anyagokat az Ön által adott előlegből vásárolom meg. Természetesen a vásárlást Ön is intézheti, ebben az esetben az Ön által megvásárolt anyagot használom fel.

7. Anyagbeszerzési díj: Amennyiben a beszerzést én intézem a beszerzéshez szükséges idő szerelési időként kerül felszámításra. Pár csavar, tipli: A kisebb munkák elvégzéséhez szükséges anyagköltséget nem számolom fel. (pl.: egy-két kis méretű csavar, tipli stb.)

8. Törmelék: A kisebb munkák során keletkezett törmeléket, sittet, hulladék anyagot   ( 5-10 db, egy ember által is könnyen mozgatható sittes-zsákokról van szó ilyen esetben) plusz költség nélkül elszállítom. Nagyobb mennyiségű törmelék esetén konténert rendelek. Ennek költsége a mindenkori konténer árakon a munkadíjon felül kerül elszámolásra.

9. Szállítás: Ha egy munkához  1-2 m-nél hosszabb anyagok (amelyek nem férnek be az autó csomagtartójába, vagy biztonsággal a tetőcsomagtartóra) , vagy nehéz anyagok (pl. több cementeszsák, tégla, sóder stb.) szükségesek, azokat  fuvarozóval vitetem a helyszínre. Ennek költsége  az aktuális munkadíjon felül kerül elszámolásra.

10. Kiszállási díj: Nincs külön kiszállási díj,  csak az elvégzett munkáért kell fizetni.

11. Több fő: Amennyiben a munka jellege igényli, maximum egy-két fő erejéig biztosítok segéderőt.

12. Fizetés: A munka ellenértékét a helyszínen, a munka befejezésekor készpénzben kell kifizetni.